top of page

Hill's
voeding

0111 46 3000

In onze praktijk promoten wij een gezonde levensstijl voor uw huisdier. Hier hoort ook een goede voeding bij. Een goede voeding bevat waardevolle ingrediënten, zoals goede eiwitten, mineralen en vitamines, maar ook voldoende vezels en echt goede vetten. 

De waarde van goede vetten wordt regelmatig onderschat. Het is belangrijk dat er veel meervoudig, onverzadigde vetzuren in de voeding aanwezig zijn. Dit is essentieel voor een goede hersenwerking, een goede hartwerking en een prima vacht.

Om die reden staan wij achter Hill's.

Hill's maakt het mogelijk voor ons dat u uw Hill's voeding met extra korting bij ons koopt. Door het downloaden van de Hill's app (gratis) is het voor ons mogelijk om de bij ons aangekochten voeding aan uw app toe te voegen. Hiermee spaart u voor direct korting of een gratis nieuwe zak.

Hill's Korting App

0EA18887-8987-4F87-91CE-718632A9C92F_1_201_a_edited.jpg

Hill's is ontwikkeld door dierenartsen

In de jaren 70 van de vorige eeuw is een dierenarts in Amerika begonnen met voor een nierpatiënt een voeding te maken. Er was toen nog geen enkel voeding voor zieke dieren op de markt.

Hill's heeft zich sindsdien steeds toe gelegd op het maken van een kwalitatief hoogwaardig voer voor honden of katten die iets mankeren.

Maar waarom geen geweldige voeding voor de gezonde hond of kat?

Als je je toelegt op het maken van een uitstekende voeding voor zieke honden, om die zich zo beter te laten voelen, waarom maak je dan niet ook een voeding om uw huisdieren gezond te laten blijven. 

Dat heeft Hill's uiteindelijk ook gedaan. 

Zo is de VET ESSENTIALS ontstaan. Zowel voor de hond als voor de kat. Het beste van het beste.

vetessentials_edited_edited_edited.jpg
vetessentials
bottom of page